Szolgáltatások

Örömmel tudatom Veled, hogy májustól mindamellett, hogy továbbra is igyekszem minél több érdekes és hasznos információt átadni Neked a blogon, a gyakorlatban is számíthatsz rám az utazás előkészítésében és megszervezésében!

☼ Utazási tanácsadás


Örömmel segítek Neked a következő utazás megtervezésében, előkészítésében, lebonyolításában. Keress meg, ha

- körutazást, városlátogatást vagy
- üdülést tervezel,
- egzotikus helyekről álmodozol,
- netalán síelni szeretnél,
- külföldön vagy belföldön szállásra van szükséged,
- a legújabb akciós ajánlatokra vagy kíváncsi!

És utasbiztosítás nélkül sem kelsz útra, ugye?! :-)

Utazásszervezésben és értékesítésben eltöltött 12 év tapasztalata a garancia arra, hogy álmaid utazása valóra váljon!- Az utazási irodák általában munkaidőben vannak nyitva, amikor Te is dolgozol. Tényleg arra áldoznád a rövidke ebédidődet, hogy átugorj a szomszédos utazási irodába?!

- Valóban, az üzletközpontokba munka után is betérhetsz a hosszabb nyitva tartás miatt. Ha épp útba esik hazafelé és vásárolni is akarsz, miért ne használnád ki ezt a lehetőséget?

- Igen, igazad van, számtalan online utazási iroda létezik már, ahol temérdek ajánlat közül választhatsz. Ha a szabadidődet, ezek összehasonlításával akarod tölteni, semmi akadálya.

DE ENNÉL TUDOK EGY SOKKAL JOBB MEGOLDÁST! 


☼ Teljes körű vízumügyintézés


A vízumügyintézés macerás. Nem elég a tájékozódásra időt szánni, az útlevelet el is kell vinni a konzulátusra, majd érte kell menni. Mindez rengeteg idő, és akkor a várakozással még nem is számoltunk!

Vízumra van szükséged, de nincs rá időd, energiád? Szabadságot kéne kivenned, és mindjárt 2 napot? Emiatt ne főjön a fejed! Bízd rám az ügyintézést!

Kismamaként rengeteg szabadidővel rendelkezem napközben, amikor Te dolgozol, tanulsz. Utazásszervezőként éveken át intéztem utasaim részére a szükséges vízumokat is.

Nem kell mást tenned, mint megadnod, hogy melyik országba szeretnél utazni és küldöm Neked a naprakész információkat, a kitöltendő igénylőlapokkal együtt.