Vendégírók

Timke vagyok, asztrológus, kártyavető, tanácsadó és tréner, író és dalszövegíró. Célom, hogy gyakorlati segítséget nyújtsak az életvezetésben. Tanácsadásaimon -az asztrológia, illetve a kártyák segítségével- egy másfajta nézőpontból tekintünk rá a kérdéses élethelyzetre, feltárjuk az okokat és azokat a lehetőségeket, erőforrásokat, melyek segítenek a továbbhaladásban. A tanácsadást követően személyre szabott gyakorlatot készítek mindenkinek. Módszeremet asztro-tréningnek neveztem el. 

Honlapomat, a Tudatkulcsot két évvel ezelőtt hoztam létre, ahol az írásaim mellett egyedi kártyáimmal, módszereimmel, ajándék tréningekkel, mágikus mondókákkal, megerősítésekkel ismerkedhetnek meg az Olvasók. Facebook oldalamon olyan írásokat olvashattok, melyek a mindennapokban segítenek egy pozitív életszemlélet kialakításában. 

Az Utazzunk, Csajok oldal felkérését örömmel vállaltam, mert egy olyan speciális témáról írhatok, ami számomra is izgalmas kihívást, örömet jelent és olyan formában, melyben megmutathatom az egyéniségem. Rendkívül inspiráló, hogy az utazás szerelmeseinek hónapról-hónapra átadhatok egy-egy asztrológiai megközelítéssel megírt ajánlót, élménybeszámolót. Köszönöm a lehetőséget!


************************


Fürjes Orsi vagyok, az ArcSzíntér tulajdonosa, a Tudatos nők biosminkese.

A színek az életem!
Már gyerekként határozottan tudtam, hogy milyen színeket szeretek, imádtam a ruhákat. Ennek útján tervezőnek tanultam, de nagyon hamar belecsöppentem a sminkelés világába. Ezért amint lehetőségem akadt rá, sorra faltam az újságokat, próbálgattam a sminkeket, majd elkezdtem sminkesnek tanulni.

Szeretnék örömöt, önbizalmat, és boldogságot adni A Nőknek, igen Neked is! Olyan boldogság az, amikor kisminkelek valakit, és ő hirtelen kihúzza magát és büszkén vonul végig az utcán, IGEN!!! Ez ÉN Vagyok! A bio életmódba az első várandósságom alatt csöppentem bele, és azóta teljesen átformálta az életemet!

Kérdezz tőlem bátran!

Elérhetőségeim:
+36707740154
furjes.orsolya@arcszinter.hu

************************

Kranz Niki vagyok, Your Guide – azaz útmutatód az angol nyelv rejtelmeiben.

Te is Örök Újrakezdő Nyelvtanuló vagy? Ismerem az érzést: napközben a munka, hétvégén a család köt le. Túl kéne már jutni a harmadik leckén, amit sokadszorra olvasol el, mert csak a nyelvvizsga-bizonyítványra adják meg a diplomát, és azzal együtt a jobb állást és a magasabb fizetést. De hát hol találsz olyan tanárt, aki este 10-kor meg reggel 6-kor gyakorol Veled? Itt! Ez az oldal a legkitartóbb angoltanulók személyre szabott fejlesztése érdekében jött létre. A célja, hogy a puszta unalmas, nehézkes nyelvtanulás helyett megismerd az angol anyanyelvűek kultúráját, és így megszeretve őket szívesen foglalkozz a nyelvükkel. Így esélyed van arra, hogy a sikeres nyelvvizsga után is használd a tudásod.

(Újra)kezdeni sosem késő – akkor sem, ha „csak” leporolni kell a régi nyelvtudást, esetleg elmélyülni az angol nyelv szókincsében és nyelvtanában úgy, hogy az ember megfelelően szóljon a királynőhöz, az üzletfeléhez és jól menjen a networking egy nemzetközi konferencián. Ebben segít a szóbeli és írásbeli kommunikációs útmutatás, amiről itt találsz bővebb információt: http://yourcomguide.blogspot.co.at/

Elég volt a négy fal között ülve tanulni? Fogd a családod, mozdulj ki! Utat mutatok Nektek Magyarország kincseinek játékos, élményteli felfedezésében. Közben még az angolt is gyakorolhatod úgy, hogy ne kelljen turistacsoporthoz igazodnod és a külföldiekre szabott városnézési árakat fizetned.

A Facebook-on naponta kalauzollak a jókedvű angol nyelvgyakorlás irányába

Itt tanulhatsz éjjel-nappal

Céges oldalam: www.yourguide.hu

Boldog angoltanulást kívánok!

************************

Fülöp Károly vagyok, a Számtechnikus. 1988 óta foglalkozok számítógépekkel, ez a hobbim és hivatásom. Jelenleg kisvállalati informatikai és számtógépes probléma megoldóként és tanácsadóként tevékenykedek.

Bármilyen apró-cseprő informatikai kérdéssel fordulj hozzám bátran!

e-mail: contact@szamtechnikus.hu