Blogajánló

Jó szívvel ajánlom figyelmetekbe azokat az oldalakat, külföldi blogokat, amelyeket szívesen olvasok és rendszeresen követek. 1-1 érdekes cikkel már találkozhattatok a Facebook-on is.

1. Heaven in Paris Blog
Minden, amit Párizsról érdemes tudni. Imádom az oldal könnyed stílusát, közvetlen hangnemét, a kávéház és étteremajánlóikat. Egyik kedvencem cikkem, hogyan rendezd be úgy a lakásod, mintha Párizsban laknál. :-)

Mi tagadás egy csajos utazás elképzelhetetlen vásárlás nélkül! Remek tippeket találtok arról is, mit, hol érdemes beszerezni!

2. Idegenvezetés Toszkánában magyarul
Kinga 1996 óta él Firenzében, ő a tökéletes idegenvezető, ha nem akarod egyedül felfedezni ezt a csodálatos vidéket. Honlapján rengeteg hasznos információt megtalálsz, és örömmel segít Neked akár klasszikus városnézésre vágysz, akár a helyi ízeket, borokat szeretnéd megkóstolni.

3. Még  mindig Toszkána
 A Toszkán Idegenforgalmi Hivatal bloggyűjteménye az oldal gasztronómiáról, művészetekről, tippek látnivalókról és természetesen vásárlásról. Ugyanakkor információt találhattok a régióban szervezett rendezvényekről is.

4. History in High Heels
Régóta olvasom Ashley blogját, aki épp Firenzében készül a töri PhD-re, divatbolond és közben ezerrel kihasználja, hogy Európában van és utazik. Nagyon szeretem az írásait és legfőképp a fényképeket, amiket készít. Ha Firenzébe készülsz, érdemes nála is körülnézni előtte.