Rólam

Míg a legtöbb kislány fodrász vagy boltos kisasszony szeretett volna lenni, én világjárásra készültem, Egyiptomról álmodoztam. Idegenvezető akartam lenni vagy stewardess. Úgy gondoltam, ha valaki, akkor ők biztosan világot látnak. Sajnos nem lettem sem idegenvezető, sem légikisasszony. Ehelyett mások álmainak a megvalósítását választottam. Jó érzés részese lenni annak, amikor egy régóta tervezett utazás valósággá válik. Utazási tanácsadóként örömmel segítek Neked is, hogy a Te álmod is beteljesüljön!


Az utazás sokkal több annál, mint egy közlekedési eszköz segítségével eljutni A-ból B-be. Hihetetlenül sokrétű és varázslatos, arról nem is szólva, mennyi kapcsolódási pont van más területekkel.

Az utazás során felkeresett helyek, az emberek, akikkel megismerkedünk, hatással vannak ránk. Az utazás megváltoztat bennünket, gazdagabbak leszünk az átélt élmények által. Az életünkben bekövetkező különböző események hatására is sokszor az utazás jelenti a megoldást számunkra: van, amikor magányra vágyunk, a megszokott környezettől távol, máskor új emberek ismeretségére vágyunk, útra kelünk akkor is, ha felejteni akarunk, akkor is ha ünnepelünk.

Sokan azért utazunk, hogy megcsodáljuk mások alkotásait. A Mona Lisa-t Párizsban, a Dávid szobrot Firenzében, vagy éppen a Sagrada Familia-t Barcelonában. És van, akit az utazás inspirál alkotásra.

Az Asztrológia és utazás rovatban a csillagokat hívjuk segítségül. Olvashatsz arról, milyen utazás illik Hozzád a csillagjegyed alapján vagy arról, hogy egy adott úti cél milyen állatövi besorolásba esik, mik jellemzik ezeket a területeket.

Olvashatsz arról is, mik a legújabb trendek, tippek, a Stylist tanácsai, hogyan és mibe érdemes csomagolnod, mielőtt útra kelsz. Mottó: Nem kell a fél szekrényt magaddal vinned, elég ha tudod, mit mivel kombinálj!

Erről is szól ez a blog. Nektek. Rólatok.

--------------

A blogban csak jogtiszta képeket használok:
  • általam vagy vendégíróim által készített képek
  • Creativ Commons licence alá tartozó képek, a forrás feltüntetésével, illetve
  • CCO besorolás alá tartozó közkincsnek számító ingyenes képek, melyek forrása