2015. február 8., vasárnap

Heti Barangoló #2

Annyira, de annyira más veszi el az energiáimat mostanában, hogy csak egyre gyűlnek az ötletek és a tervek. Blogbejegyzés mégsem születik belőle. Sokat segítenétek nekem is és a többi olvasónak is, ha megosztanátok velünk utazási élményeiteket! A hozzászólásban várom a bátor jelentkezőket! ;-)

Inspirálódni azért kell, esténként a szokásos fél órát rászánom arra, hogy körülnézzek a nagyvilágban. Mára is hoztam egy videót. És egy érdekes történetet.


Kávé rajongóknak kötelező 3 perces videó! Megismerheted, hogy a világ különböző országaiban hogyan szeretik a tejeskávét, sőt azt is megnézheted hogyan készül. ha kedved kapnál egy jó latte-ra!
Nagyon szeretem olyan nők történetét olvasni, akik gyökeresen mertek változtatni az életükön. Vágyam egy róluk készült sorozat a blogon, interjúkkal megtűzdelve. Addig is olvassátok el, annak az ausztrál hölgynek a történetét, aki gésákról készített dokumentumfilmet. Úgy érezte, csak akkor lehet hiteles, ha ő maga is gésa lesz és átéli mindazt, amit a kamera lencséin keresztül akart megmutatni. 2007 óta tart banketteket, ahol a látogatók betekinthetnek a gésák tradicionális világába.Ha nem követsz Facebook-on, akkor bizony lemaradtál egy szuper kvízről, ami nagyon népszerű volt. Neked milyen eredmény jött ki?
Nem feledkeztél meg ugye a bevezetőben szereplő felhívásról? Oszd meg velünk utazási élményeidet, tapasztalataidat!

-----------------
Fotó credit: Gésa, Japanexperterna / Flickr