2014. december 31., szerda

Top bejegyzések 2014-ben

Elérkezett az év vége, a számadások ideje. Ilyenkor mindenki átgondolja az elmúlt évet és akaratlanul is apró fogadásokat tesz, hogy mit tesz másképp a jövőben. Az év utolsó bejegyzésében összegyűjtöttem a legkedveltebb cikkeket.TOP 3 Utazzunk, Csajok!


1. Nagy örömömre szívesen olvastátok a szállásfoglalási tanácsaimat. Párizs, Róma, London és Amszterdam után a sorozatot természetesen a jövőben is folytatom. Hozzászólásban várom javaslataitokat, miről olvasnátok szívesen legközelebb.

2. Népszerű volt az úti ruhatár összeállítását segítő sorozat is. Reményeim szerint 2015-ben vendégíró lesz segítségemre a szerkesztésben. De ez még titok. ;-)

3. Az ismeretlen mindig érdekes, a ti érdeklődéseteket is felkeltette a kevésbé ismert európai tengerpartokról szóló írás.


TOP 3 Vendégcikkek


1. A legnépszerűbb bejegyzés csak közvetve kapcsolódik az utazáshoz. És ez nem más, mint Szabina nyári könyvajánlója. :-)

2. A Tudatkulcs.hu által szerkesztett Asztrológiai úti kalauz sorozat verhetetlen népszerűségnek örvendett egész évben. Ezért különös hála és köszönet Timkének. Az egyik legolvasottabb bejegyzés a bécsi romantikára invitáló írása volt. Ezt követi a sorban, személyes kedvencem a könnyedebb hangvitelűre sikerült cikk a csillagjegyek pakolási szokásairól. Ha még nem olvastad, itt az ideje, igazi szilveszteri csemege!

3. Fürjes Orsi, a Tudatos nők biosminkese tanácsait is szívesen olvastátok a nyári bőrápolásról és sminkelésről.