2014. november 2., vasárnap

ÚTKÖZBEN IS STÍLUSOSAN - Átmeneti kabátok

Fázós vagyok és be kell vallanom, hogy múlt héten bizony annyira fáztam, hogy elővettem a télikabátomat... Október közepén olyan szép indián nyárral örvendeztetett meg minket a természet, szóval nehezemre esik elfogadni, hogy egyre közelebb a tél, hóval faggyal. Száraz, napos hosszú őszre vágyom, de még azt sem bánom, ha esik néha, így legalább maximálisan ki tudom használni az új széldzsekimet. ;-) Egyszerűen beleszerettem ebbe darabba - kár, hogy a képen nem látszanak a pöttyök. Már csak azt bánom, hogy hozzáillő gumicsizmát nem sikerült még beszereznem. (De már azt is kinéztem ám!)A saját Tchibo kabátomhoz hasonló kabátot akkor érdemes beszerezned, ha elsősorban kültéri programot tervezel. Elég hosszú, hogy védje a derekadat az egész napos városnézés során, a magasan záródó nyak megvéd, ha hűvös szél fúj, a kapucni pedig az esőtől is megvéd. Ezek a darabok természetjárás során is bevethetőek.

1. Bon prix 2. Bon prix 3. Otto

Mint említettem, fázós vagyok, így a rövid dzsekik nálam jelentős hátránnyal indulnak... Ezeken a kabátokon mégis megakadt a szemem. A befutó vitathatatlanul a harmadik képen látható bőrdzseki.

1. Bon prix 2. Promod/Vanity.hu 3.Otto

A sportosabb kabátok mellé választottam elegánsabb kabátokat is, ha inkább nőiesen öltözöl és igazi csajos shopping vagy wellness hétvégét tervezel.

1. Camaieau/Vanity.hu 2. Orsay/Vanity.hu 3. H&M/Vanity.hu

Te milyen kabátban utazol idén?