2014. november 17., hétfő

ÚTKÖZBEN IS STÍLUSOSAN: 4+1 tipp hogyan csomagolj hideg időben

A 'mit vigyek magammal?' örök kérdés, ha utazni kell, de télen válik igazán kihívássá a csomagolás. A réteges öltözködés miatt nem csak több ruhára lesz szükséged, de egy pulóver jóval több helyet is foglal, mint egy top....1. Vegyél minőségi ruhákat!


Nézz körül a sport áruházakban és vegyél néhány funkcionális ruhadarabot, ami jól szigetel, jó nedvszívó képességgel rendelkezik. Ezek azért is praktikusak, mert könnyű mosni és hamar megszáradnak. A kasmír pulcsi sem olcsó mulatság, ugyanakkor meleg és kis helyet foglal.

2. Gondolkozz rétegekben!


Vigyázz a végén nehogy úgy nézz ki, mint egy Michelin baba! ;-) Érdemes pár alapszabályt szem előtt tartani. A réteges öltözködéssel kapcsolatban a Bien egy régebbi cikke tökéletes útmutató.
Akárhogy is vesszük a kabát sok helyet foglal, így az egész utazás alatt többnyire egyetlen kabát áll rendelkezésedre. Gondold végig, hogy melyik kabát az, amelyik valamennyi tervezett programhoz illik.

4. Fontos a jó cipő!

Természetesen legyen kényelmes és vízálló. De nem szabad megfeledkezned a lábszáradról sem, készülj térzoknival a városnéző programokra!+1 A legnagyobb helyet foglaló ruhákat vedd fel az utazás napján!


Így nagyobb rá az esély, hogy belefér minden a bőröndbe, másrészt a meleg ruha a repülőn is jól jöhet. Ha meleged van, a vastag pulóvert kényelmes kispárnává alakíthatod át.