2014. november 7., péntek

Az év legveszélyesebb napja

By Dressformer (Own work) C-BY-SA-3.0
Nem más, mint a DotcommerceDay, azaz az Internetes vásárlás napja. A munkamorálom a béka feneke alá süllyedt, ahogy megnyitottam a levelezésemet a jobbnál jobb ajánlatokkal. :-D Végül úgy döntöttem a javamra fordítom, ha már így elcsábultam. Közeledik a Karácsony, ideje elkezdeni az ajándékok beszerzését. És miért ne tennéd ezt meg olcsóbban?! Száz szónak is egy a vége. Biztos van a környezetedben olyan, aki szintén szeret utazni. Kicsemegéztem azokat az ajánlatokat neked, amikkel meglepheted őket. Vagy megmutathatod nekik a listát, hogy te mit szeretnél. ;-)
1. KönyvSzerintem ezzel lehet a legritkábban melléfogni. Pláne, ha valaki gyakran utazik, egy jó úti könyvnek vagy albumnak biztosan van még hely a polcon. Áááááááá, egyáltalán nem beszélek ám haza! :-)
A Kossuth Kiadó kínálatában ma 50% kedvezménnyel találod őket. Az Akadémia Kiadó kiadványai közül az Angol túlélőszótáron akadt meg a szemem. És vándorolt is mindjárt a kosaramba. ;-) Létezik német nyelvű testvére is, nem beszélve a többi fellelhető úti szótárról. Egész hétvégén 30% kedvezménnyel vásárolhatsz tőlük. A Shopline és a Libri egyaránt 20% kedvezményt nyújt a webáruházban található könyvekre.
Ha inkább az e-könyvek híve vagy, akkor a DiBook oldalán érdemes keresgélned. Nem túl nagy a kínálat, de akad egy-két ígéretes könyv.

2. Táska

IRIS HŐTARTÓS SZENDVICSTARTÓ

A megfelelő táska kiválasztásához ugyan nagyon kell ismerni a megajándékozottat és a táskákkal szemben támasztott elvárásait, de nem elvetendő ötlet ez sem. Nagyon tetszenek nekem az IRIS Barcelona stílusos és elegáns ételhordó táskái és ternoszai. Egyik kedvencem a fenti szendvicstartó. Ma 15% kedvezménnyel. A Life Style Shopban táskák mellett Ipad tokok, neszesszerek és egyéb kiegészítők között is válogathatsz 20% kedvezménnyel.


3. UtazásTermészetesen nem maradhat ki a sorból az utazás sem. ha szoktál KLM-mel utazni és a közeljövőbe is tervezel utazást, érdemes a mai napon lefoglalnod a repülőjegyed, mert a következő foglalásnál 30.000 Ft kedvezményt kapsz. Ha pedig adventi kiruccanást tervezel Bécsbe, annak a szervezését sem érdemes halogatnod. Ma 25% kedvezménnyel foglalhatod le a kirándulás árát az Advent Bécsben oldalán.


4. DekorációEgy kellemes utazásról készült fénykép örök emlék. Válassz ki egy igazán jól sikerült képet és készíttess belőle vászonképet a nappali falára féláron. A Butlers-ben mindig elcsábulok és rengeteg termék van, ami kapcsolható az utazáshoz is. Például egy Eiffel-tornyot idéző szalvétagyűrű.

A lehetőségek tárháza végtelen.Javaslom, hogy ma estére ne tervezz programot, vagy mondd le megfázásra hivatkozva! Jó böngészést! ;-)