2014. február 21., péntek

Heti barangoló - 2014.02.21

Biztos neked is jól esik leülni a számítógép elé egy-egy fárasztó nap után és szinte céltalanul bolyongani a neten. Engedd meg, hogy az idegenvezetőd legyek és figyelmedbe ajánljak néhány oldalt: hasznosat, szépet, inspirálót vagy olyat, ami egyszerűen segít kikapcsolni.


A héten ezek az oldalak tetszettek.

Lenyűgöztek Reuben Wu angol fényképész Patagóniában készített gyönyörű képei.

Daniel Stevens London kávékultúrájában merült el. 1 év alatt több, mint 100 kávéházat látogatott meg. Ha követed az ajánlásait, tuti nem maradsz a napi koffein adagod nélkül következő londoni utad során! ;-)

A New York Times Travel rovatának ajánlása: 52 hely, amit 2014-ben fel kell keresni. Neked melyik van rajta a bakancslistádon?

Ezen az interaktív térképen érdekességeket és tényeket tudhatsz meg Szocsiról.

Bécs a bálok fővárosa, a báli szezonban több, mint 450 táncos mulatságot rendeznek szomszédaink. Ami számomra is újdonság volt, hogy a kávé- és csokoládéimádóknak is több évtizede saját báljuk van. Nem is tudom, melyikre mennék el szívesebben.

Akik követnek a Facebook-on is már láthatták azt a képsort Londonról, melyet 2 filmrendező készített 86 év különbséggel.

És a végére egy kis hazai: Happy Sopron. Az igazán jó hangulatú videoklipben feltűnnek a város nevezetességei és hírességei.
Remélem, Te is találsz köztük kedvedre valót. Jövő héten folyt. köv. :-)