2014. február 27., csütörtök

First minute vs. last minute

Ma kezdődött az Utazás Kiállítás a Hungexpon, ha nincs még programod hétvégére és valóban kedvezményesen szeretnél utazni, mindenféleképpen látogass ki!

Sale TagsTalán már Te is tapasztaltad, hogy évek óta szinte lehetetlen a tervezett utazás előtt 1-2 héttel igazán akciós utat foglalni. Legalábbis nagyon rugalmasnak kellett lenned, ha last minute lehetőségre vártál.

Az utóbbi években a bizonytalan gazdasági helyzet miatt ugyanis új tendencia jelent meg az utazási kedvező árpiacon. Az utazási irodák érthető módon minél jobban szeretnék bebiztosítani magukat és nem várnak az utolsó pillanatig. Sokkal inkább azt jutalmazzák, ha előre tervezel és időben lefoglalod az utazásodat. Megjelentek a first minute akciók, előfoglalási kedvezmények.

Nem csak az utazási iroda nyer ezzel, hanem Te is! Nem csak kedvezményes áron foglalhatod le nyaralásodat, de most még a választék is bőséges. Sokkal nagyobb az esélye, hogy az elképzeléseidnek leginkább megfelelő utazást sikerül lefoglalnod! Az Utazás Kiállításra sok iroda különleges akciókkal és kedvezményekkel készül.

Átnéztem a legnagyobb utazási irodák előfoglalási ajánlatait, hogy megkönnyítsem a dolgodat. A lista természetesen nem teljes körű, a részletekről és feltételekről érdeklődjetek az irodáknál!


Aelous Travel - 2014. március 31-ig 10% kedvezmény minden utas számára, további + 2% teljes összeg kifizetése esetén.

Fehérvár Travel - kiállítóként ugyan nem vesznek részt a kiállításon, de február 28. és március 4. között néhány csoport részvételi díjából 15% kedvezményt biztosítanak.

Green Travel - 2014. március 31-ig úti célonként változó kedvezményeket kínál, akár 40% kedvezménnyel.

IBUSZ -  Amennyiben a „2014 Nyár” katalógusban megjelent ajánlatok közül bármelyiket 2014. március 31-ig 40% előleg befizetésével megrendelitek, úgy 10%, 15%, 20%, 25% vagy akár 30% előfoglalási kedvezményt kaphattok. Az IBUSZ oldalán összegezve megtaláljátok, hogy melyik úti cél esetében milyen előglalási kedvezmény vehető igénybe.

Kartago Tours - 2014. március 15-ig 15% kedvezmény a nyári katalógusból, 20% előleg befizetése esetén. Március 15 - április 15 között 10%.

La Grotta - 2014. március 17-ig akár 20+7% kedvezménnyel foglalhatjuk le a nyaralást.

Neckermann - Február 28-ig tart csak az előfoglalási akciójuk, de a kiállítás idejére extra 20€/fő kedvezményt kaphattok a nyári repülős utakra.

Robinson Tours - Az Utazás Kiállítás alatt 5% kedvezményt biztosítanak valamennyi nem akciós út árából és a helyszínen befizetett utazás foglalási díjából levonják a belépőjegy árát. Itt az összes aktuális előfoglalási akciót megnézhetitek.

Sun&Fun - A kiállítás ideje alatt 25% kedvezmény a kiemelt ajánlatokra.

TdM Travel - Március 1-31-ig: a teljes összeg befizetése esetén 10%, előleg befizetése esetén 5% kedvezményt biztosítanak az autóbuszos és európai repülős körutazások részvételi díjából! A kedvezmény egyéb más kedvezménnyel (pl. törzsutas, nyugdíjas stb.) nem összevonható, illetve felárakra, 1 napos programokra, egzotikus körutazásokra és 3 hónapon belüli indulásokra nem érvényes! A kedvezmény korlátozott számban vehető igénybe!
Egzotikus körutazások: teljes összeg befizetése esetén 8%, előleg befizetése esetén 5% kedvezményt biztosítanak minden program részvételi díjából, 3 hónapon túli indulás esetén. Az akció más kedvezménnyel (törzsutas, nyugdíjas stb.) nem összevonható!

Legyél szemfüles, gondolkozz előre és használd ki a kiállítás alkalmából nyújtott kedvezményeket Te is! A legnagyobb kedvezményeket most érheted el. A látogatóknak meghirdetett játékokon pedig értékes nyereményeket is nyerhetsz. Akkor sem maradsz le semmiről, ha más programod lenne, a meghirdetett kedvezmények a kiállítás után néhány napig általában még elérhetőek.

A belépőkről és a programokról a kiállításra itt találsz bővebb információt.