2014. január 16., csütörtök

Tervezd meg az álomutazást a KLM-mel

Személyre szabott utazás: 12 kereső és áttekintő oldalt ötvöz az új szolgáltatás.

 

A KLM bevezette a www.klmdreamcatcher.com oldalt, ami rendkívüli megoldásokkal teszi lehetővé egy-egy utazás személyre szabását. 


 A DREAM CATCHER program olyan népszerű hivatkozások adatait rendezi az utasok igényeinek megfelelően, mint például a Trip Advisor, Yelp.com, Google, Wikipedia, Facebook, YouTube, Muselia, Last FM vagy a Flickr. Több ezer utastól és helyiektől származó értékelés segítségével egyszerű és inspiráló módon készíthető elő az utazás. A KLM az első légitársaság a világon, amely ilyen jellegű, átfogó megoldást kínál.

A használata rendkívül egyszerű, csak meg kell adni a kívánt célállomást és az időtartamot, és a KLM DREAM CATCHER minden szükséges tudnivalót pillanatokon belül prezentál: időjárás, programok, utazási tippek, hotel és étterem kritikák, látnivalók, vásárlási lehetőségek, stb… Jelöld meg kedvencként a számodra fontos infókat, és a KLM DREAM CATCHER összesíti, elhelyezi ezeket a személyes térképeden. Ezt a térképet könnyen áthelyezheted okos telefonodra, kinyomtathatod, megoszthatod barátaiddal vagy akár közvetlenül le is foglalhatod a kiválasztott járatot a KLM.com oldalon.

Ez az egyedülálló közösségi program átfogó képet mutat a kiválasztott  úti célról. Ugyanakkor hiteles és megbízható, hiszen a helyi lakosok visszajelzésénél megbízhatóbb forrást nem is találhatnánk ahhoz, hogy megtudjuk melyek a legjobb és legfelkapottabb helyek egy-egy világvárosban.

Próbáld ki a DREAM CATCHER-t a www.klmdreamcatcher.com oldalon, és kezdd el tervezni a következő álomutazást már most!